Urinoterapia- Odparená urina, alebo vyší level urinoterapie...

10.05.2015 18:14

Na tejto stránke je ešte jeden článok o urinoterapii. Vyšiel pred rokmi v časopise Vitalita, keď ešte moje články pokrývali pár stránok tohto magazínu. V  jeho pozmenenej podobe je k dispozícii na stránke doteraz. Ak chcete niečo s urinoliečbou skúsiť, prečítajte si najprv prvý článok- Urinoterapia v teórii a praxi. Urinoterapiu som si prešiel s láskou a  dôverou, preto o nej teraz môžem písať pre iných. Mám to prežité.  Používam ju vtedy, keď je treba. 

Preto mi teraz dovoľte podeliť sa s Vami o špecifikáciu urinoterapie a to na tému- Odparená moč.

 

 

Tajomstvo je odtajené...

 

Ten, kto sa zaoberá urinoterapiou, alebo ju raz skúsil, bude vedieť o čom je reč. A aj tí, ktorí hľadajú lieky na svoje choroby, boľačky, zbystrite pozornosť. Doba nás učí jej ťažkosťami stále hľadať v sebe samom. Práve liečba vlastným močom je veľmi dobrým prístupom a cestičkou k veľkému riečišťu poznania. Otvára nám v prvom rade vzťah k sebe, úctu, spoznávame svoju silu, pevnú vôľu, rozširuje obzory. Súvisí aj s inými vedomosťami akou je strava, pohyb, myslenie, cítenie. Práve aj tieto smery je vedomý človek viac-menej nútený pri urinoliečbe objavovať.

 

Prečo odparená moč?

 

Predstavte si veľkú masu vody. V tej mase pláva obrovské množstvo rýb. Pred Vami na brehu stojí tisíc ľudí. Hladných ľudí. Vy zoberiete siete a nalovíte veľké množstvo rýb. No bude to stačiť pre taký počet hladných? Možno áno, možno nie. Navrhoval by som trochu abstraktné riešenie. Prehradiť úsek mora a vodu odpariť, vysušiť. Zostalo by tam len také množstvo v ktorej by boli schopné plávať ryby. Tu by ste ich ľahko nalovili holými rukami a nakŕmili ľahšie okolostojacich.  Je v tom akosi väčšia sila. A takto funguje naša odparená moč. Je v tom sila.

 

Bežná moč.

 

Bežná moč je tá, ktorú vymočíte ráno po zobudení. Hlavne jej stredný prúd. Nenechávate ju ani stáť, hneď aplikujete na telo, alebo pijete. Teda táto moč sa ani nechladí, nezohrieva. Používa sa tak ako je. Nasiaknutá mnohými látkami, od vitamínov, kyselín, stopových prvkov, zvyškov metabolizmu, enzýmov. A tiež pamäťových informácií. Chronálnou energiou. Dôležité sú pre nás micely. Predstavte si ich ako malé kvapky majúce kladný aj záporný náboj. V tom všetkom je naokolo veľa vody. V tomto si naše micelky plávajú. Sú od seba vzdialené, pretože sú ako tie ryby vo vode. Vody je dosť, tak si plávajú hocikde. Keď takúto moč použijeme, má štandardne dobré účinky. Jej sila spočíva v dlhodobejšom aplikovaní, podporuje ju správna výživa, psychohygiena, pohyb. Teda práca so sebou. Jej užívanie je výborné, no nepôsobí takou okamžitou silou ako odparená, pretože jej micely sú voľne od seba. Iné je to s odparenou urinou, kde je akosi menej miesta na všetko, všetky látky sú viac pokope a takáto urina teda „píše“ ako desaťročná slivovička...

 

Odparená moč.

 

Tu sa dostávame k vysúšaniu mora. Teda ako ubúda vody, rybky sa nám sťahujú tam, kde voda ešte je. Zoskupujú sa. A v skupine je väčšia sila. V organizme tak pôsobia okamžite, priam prudkou silou. Micely v odparenej moči sa teda spájajú do tzv. agregátov. Vytvoria jeden agregát, kde je spojených viac miciel. Tieto skupiny sa potom spájajú do komplexov agregátov, kde jeden komplex tvorí šesť agregátov. Tieto komplexy-sústavy agregátov majú rovnaký tvar ako plásty, ktoré si stavajú včely, teda šesťboké hranoly. Urinoterapia, Cesta k sebe, Gašparík, Peter, Odparená urina, Viac si povieme na obrázkoch, ktoré som prekreslil od známeho ruského mága Gennadija Malachova. Ako vidíte na prvom obrázku sú micely od seba. Ten predstavuje bežnú moč. No na druhom som nakreslil agregát zložený z viacerých miciel. To sa deje, keď sa voda z uriny odparuje. Tieto agregáty sa potom spoja do šiestych kusov a vzniká agregátový komplex. To máte na druhom obrázku.

 

Ako aplikovať odparenú moč?

 

Takto posilnená moč je veľmi silná. Má okamžitú strhávaciu schopnosť, teda rozpúšťa v organizme hlieny, polypy, usadeniny, čistí hrubé črevo od niečoho nepekného. A čistí aj naše cievy, myšlienky. Aplikovať ju  môžeme formou klystíru. Tu sa odporúča predtým viac krát urobiť si klystír s bežnou urinou. Mohlo by totiž prísť k popáleniu steny čreva. Ďalej sa táto moč kľudne môže dávať na pokožku vo forme masáží vo vani. Tiež na tvár, ruky. Zle hojace sa rany. Zoskupené micely ako vidno na obrázku majú veľkú silu a preto sú účinky odparenej moči také aké sú. Túto moč tiež možno dávať po kvapkách do ucha, ale nedávajte si ju do očí! Odparená moč je úplne iná ako bežná. Má hnedastú farbu, silný čpavkový zápach, horkú chuť. Ja doslova preplnená všetkým tým, čo obsahuje moč bežná. Len je tu menej vody, väčšia hustota a viac účinných látok na menšej ploche. Preto napríklad na klystír s bežnou urinou Vám postačí liter moči. Ak si budete chcieť urobiť výplach s odpareným močom, postačí Vám tak dve deci. Sú to také nahustené mikro klystíry.

 

Ako získať odparenú moč?

 

Určite si zadovážte malý hrniec len na tento účel. Dajme tomu, že si chcete odparenou urinou natrieť telo, pretože máte také a také problémy. Dobre. Prv ako začnete niečo také robiť, skúste si prečítať všeobecný článok o urinoterapii na tejto stránke. Viac informácií je pod týmto článkom. Aspoň dva dni si dajte pôst, vyčistite si trošku telo, srdce a myseľ. Až potom prejdite na odparenú urinu. Samozrejme máte už aké-také skúsenosti s bežnou urinou. Ideme teda na to:  Ráno si zoberte presne 400.ml bežnej vlastnej moči. Stredný prúd.

Urinoterapia, Odparená moč, Gašparík, Peter, Cesta k sebe.

Dajte ju do smaltovanej nádoby, alebo hrnca a začnite pomaly zohrievať na malom plameni. Varte ju tak dlho až z pôvodného množstva 400.ml zostane v nádobe len 100.ml. Teda musí v nádobe zostať jedna štvrtina pôvodného množstva. Menšie množstvo už nie, pretože potom sa zoskupené micely rozpadajú. Keď odparíte naopak menej, teda zostane Vám v nádobe napríklad 150.ml., micely nebudú tak silné. Ako dosiahnuť aby ste odparili presne tak ako máte?

 

Môj tip.

 

Ja som na to použil drevenú špajlu. Dal som si do hrnčeka 400.ml uriny a ponoril som špailu do tekutiny. Urobil som si nožíkom ryhu. Potom som odlial z pôvodného množstva 300ml a v nádobe mi tak zostalo 100. Ponoril som opäť špajlu a urobil druhú ryhu. Dolial som zvyšných 300., ku zbytku a začal variť. Na špajli som už mal zárezy. Jeden označoval hladinu moči pri 400., a druhý zárez zase množstvo moči pri 100.ml. Toto množstvo sa varí asi pol hodinu na slabom plameni. Odparujúca sa moč pomerne intenzívne páchne. Preto odporúčam variť a získavať takto odparenú urinu len ak ste sami doma, alebo ste s niekým, kto má pre Vaše chcenia pochopenie...

 

Akonáhle získate odparenú moč, hneď vyzliecť sa a do vane. Nenechávajte ju ochladnúť. Znížila by sa jej energia. Môžete sa ňou natierať, aplikovať priamo do zle hojacich sa alebo hnisajúcich rán, vredov, vyplachovať si ňou ústa pri paradentóze, natierať ekzémy, pomliaždeniny a podobne. Ale aj preventívne si s ňou urobiť masáž. Hlavne tvár, chodidlá a dlane. Tam, kde sú na tele reflexné zóny orgánov. Potom nechať pôsobiť až do vyschnutia a opláchnuť vlažnou vodou bez mydla.

 

Dôležité.

 

Neaplikovať odparenú moč priamo do očí! Do ucha si ju kvapkať kvapátkom po kvapkách. Zvážte aj klystíry. Kto je trénovaný a cíti sa na to, skúste. Najlepšie je ju užívať vonkajšie na potierania, ale najsilnejšie pôsobí práve cez klystíry. Vtedy čistí okrem hrubého čreva aj celú brušnú dutinu od hlienov, nánosov, parazitov. Možno ju užívať aj na vyplachovanie nosových dutín. Tu má tiež veľmi silný účinok.  Vždy si dajte pozor, aby ste odparili toľko koľko máte. Ak Vám môj tip so špajlou pomôže, vyskúšajte. Ak sa Vám to zdá divné, majte svoj vlastný. Podstata je- vždy jedna štvrtina pôvodného objemu Vám musí zostať. Teda, môžete odparovať aj liter, či dva litre, no z tohto množstva Vám musí zostať ako odparená moč vždy jedna štvrtina! Nežartujem.

 

Ciest k sebe samému je veľa.

 

Urinoterapia je jednou z nich. A prečo tak často píšem o ceste do seba a nie o ceste pre iných? Jednoducho. Ak pomôžeš sebe, pomôžeš aj iným. Ak spoznáš seba, spoznáš celý Vesmír... ako hovorí môj učiteľ. Ak ideme do seba, stretávame sa so všetkým čím sme aj nie sme. Čistíme sa inými postojmi, inými prístupmi k situáciám, svetu. Vzniká v nás akosi väčší priestor. A môžeme sa mať viac radi, vážiť si seba viac, viac sa na seba pozerať z hľadiska vďaky, a nie ľútosti. Týmto svojim konaním otvárame brány aj iným ľudom pri nás. Týmto milujeme viac iných ľudí. Čím viac sme čistejší, tým čistejších ľudí si k sebe priťahujeme. Ale funguje to aj naopak... Možno zatvárame tie brány tým, ktorí nechcú na sebe pracovať, ale my ideme ďalej. To je dôležité. Nestojíme na jednom mieste. A urinoliečba Vás ďalej  posunie. A je to aj cesta k milovaniu seba samého. Ako povedal môj vzácny učiteľ- Čím viac milujeme seba, tým dovoľujeme ostatným, aby nás taktiež milovali. Milovať seba neznamená byť narcisom. Znamená sa pevne pozrieť do svojich očí a mať silu povedať sebe aj iným o svojich tieňoch, pochybách, ilúziách.  Prijať ich, otočiť k nim prístup a ísť nevyšliapanou cestou. Tam, kde  aj hromy bijú. Hromy bijú nie preto, aby sme sa ich báli, ale aby boli všimnuté, pretože len ak premeníme hromy na slnko, môžeme zmeniť pohyb úst na úsmev...

 

Upozornenie- Kto nemá žiadne skúsenosti s urinoterapiou, nemal by odparenú moč užívať vôbec. Až po vyskúšaní účinkov bežnej moči je vhodné siahnuť po odparenej.