Pieseň, ktorá môže zmeniť Váš život...

04.10.2015 12:30

Je určite mnoho z nás, ktorí máme radi hudbu. Hudba človeka povznáša, otvára, mení ho zvnútra. Samozrejme má nás veľký vplyv. Rovnako aj na náš život. Tak ako nie je jedno, čo jeme, pijeme, s akými ľudmi sa stretávame, či ako trávime svoj voľný čas- nie je jedno ani akú hudbu počúvame.

 

Čo Vám tento článok prinesie?

  • Pohľad- možno trochu iný, než ste zvyknutí.
  • Zastavenie- doprajete si viac kľudu a času pre seba
  • Pokoj- upokojíte sa
  • Seba- nájdete si kúsok seba samého, pretože my sme vo všetkom a všetko je v nás...
  • A možno si aj poplačete dojatím.
  • + mnoho vútorných zážitkov a precitnutí.

 

Dnes som sa vám rozhodol predstaviť jednu pieseň, ktorá ma sprevádza už viac ako 10.rokov. Stále ju počúvam, prakticky každý deň mnoho krát. Putuje so mnou a je mi tichým spoločníkom. Milujem, keď pri nej masírujem. Vždy sa pri nej uvoľním. Aj keď denne počúvam veľa hudby, táto pieseň je moja srdcovka. Je v nej ukrytého veľmi veľa. Podľa mňa Všetko.

 

Niečo o autorovi tejto piesne.- Na fotke nižšie.

 

Maok je skvelý hudobník. Pre tých, ktorí ho nepoznáte, je slovák a myslím si, že žije teraz v Galante. Vytvoril mnoho výborných albumov. Jeho hudba je čarovná a nádherná. Pieseň „Po búrke“, ktorú Vám v tomto článku predkladám je z albumu- Na ceste.

 

 

Prečo Vám o tom píšem?

 

Pretože tým, že ste prejavili záujem o registráciu na tejto stránke, chcete sa dozvedieť niečo viac, nie ste k sebe ľahostajní a máte potrebu rásť, meniť sa, či zrieť. Preto viem, že táto pieseň je tiež pre Vás. Pretože nie je len tak pre každého. Má v sebe niečo nevyslovené, k čomu si každý potrebujeme sami doplniť správne slová...

 

Tento článok nebude publikovaný verejne a o to mi presne ide. Pretože táto hudba je niečo z môjho vnútra. Niečo intímne, tiché, čo vo mne zrelo a tvorilo sa. Preto patrí naozaj len tým ľudom, ktorí sa PRE SEBA rozhodli. Aj Vám.

 

Čo mi dáva táto pieseň?

 

Pokoj. Ticho. Napojenie. Je v nej ukrytá vášeň, ľahkosť, radosť, poznanie, živly, hĺbka a hlavne srdce. Maok by nikdy nezložil túto skladbu, kedy ju skladal cez hlavu. Táto hudba je čisté srdce a keď ju budete počúvať - ucítite to aj Vy. Púšťam si ju napríklad aj teraz, keď Vám toto píšem- stále dookola, tak ako častokrát predtým. Boli mesiace, keď som si púšťal len túto pieseň. Až mi liezla na nervy... Naozaj, asi som to prehnal, no púšťam si ju ďalšie roky a vždy mi niečo nové dá.

Asi najviac ma upokojuje, zvnútorňuje, posilňuje. Pomáha mi spojiť sa so sebou. Pomáha mi, keď sa cítim rozhádzaný, keď sa potrebujem naladiť na seba a poďakovať sa životu, vesmíru, Bohu, či akokoľvek túto silu môžeme nazvať. Pomáha mi čistiť sa a prehlbovať. Stišovať sa.

 

 

Kedy si môžete pustiť túto pieseň?

 

Najlepšie, keď budete mať čas vychutnať si jej hĺbku a čaro. Keď budete sami, alebo Vás nikto a nič nebude rušiť. Ráno pre východom Slnka, či večer pri sviečkach? Je to na Vás. Alebo keď budete unavení, či budete chcieť zaspať, alebo sa vyplakať? Môže byť. Určite si ju však prvý krát nepustite, keď máte doma zhon, plače Vám dieťa, či podobne.

 

 

Zastavte sa, sadnite si, urobte si čas a pustite si ju takto. Zatvorte oči a len dýchajte, dýchajte a dýchajte. Pustite si ju opakovane niekoľko krát. Snažte sa v nej nájsť to, čo Vám chce povedať. Niečo pre Vás. IBA pre VÁS. Len buďte TU a TERAZ.

 

Samozrejme, každý z nás je iný, preto niekomu nemusí takáto hudba sadnúť. Možno hudbu nepočúvate, alebo nemáte k takýmto veciam vzťah. Urobte ako to cítite. Skúste sa len otvoriť pre niečo nové.

 

Veľmi si prajem, aby pieseň bola s Vami. Aby sa vo Vás usadila. Po celý čas. Aby ste po nej siahli ako motýľ po kvete, či smädný po vode. Váš život sa tým o niečo zmení. Určite. Som si ISTÝ.

 

AKO si pieseň "Po búrke" STIAHNUŤ?

 

Jednoducho, tak ako ste si predtým stiahli audio knihu Stop Prokrastinaci. Kliknite na odkaz nižšie, dostanete sa na stránku, kde kliknete na STIAHNUŤ. Otvorí sa Vám tabuľka, kde správne opíšete štvormiestny kód a kliknete na STIAHNUŤ. S kreditmi si nerobte starosti, stiahnete to aj bez nich. Takže poďte na to a kliknite na odkaz nižšie. A zoznámte sa s pani Hudbou...

 

STIAHNUŤ PIESEŇ „PO BÚRKE“ DO VÁŠHO POČÍTAČA Z ULOŽTO.

 

 

Aj napriek môjmu návodu sa nevyznáte v sťahovaní? Máte pomalý internet? Pustite si ju teraz cez You Tube.

 

PUSTIŤ PIESEŇ „PO BÚRKE“ CEZ YOU TUBE.

 

 

Táto hudba má v sebe niečo nevyslovené, k čomu si každý potrebujeme sami doplniť správne slová...

 

 

Prajem Vám len to najlepšie a verím, že tento kus mňa o ktorý som sa práve s Vami podelil, Vám zlepší, skrášli, či prehĺbi Váš život.

 

KAM ĎALEJ? - PREČÍTAJTE SI AJ...