Ako konečne stíhať a mať viac času? Stiahnite si výbornú audio knihu zdarma!

31.08.2015 16:00

Máte veľa práce? Tlačia Vás termíny? Alebo sa Vám zdá, že akosi stále nestíhate? Chceli by ste si lepšie zorganizovať čas a užívať ho efektívnejšie? Alebo máte pocit, že ťažko dokončujete začaté veci a brzdí Vás rozptýlenie?

 

Tento článok Vám v tom určite vie pomôcť.

 

V skutočnosti to ani nebude článok v takej forme v akej ste zvyknutí, no skôr krátky úvod k audio knihe o ktorú sa jedná.

 

Ako Vám táto kniha môže ešte pomôcť?

  • Pomôže Vám lepšie zorganizovať si Váš čas.
  • Získate tak viac času pre seba a svoj oddych.
  • Spríjmení Vám prácu a a vy stihnete za rovnaký čas viac ako predtým.
  • Prináša efektivitu do každého dňa.
  • Zorganizujete si lepšie deň.
  • Zjednoduší vám pracovné úlohy a život celkovo.
  • Mení pohľad na Váš svet.
  • Pomôže Vám viac sa sústrediť.
  • Poukáže a odstráni veci, ktoré Vás oberajú o čas a rozptyľujú Vás.

 

Kniha je výborná. Prišiel som k nej po pátraní na internete a keďže som autora poznal, vedel som, že to bude niečo pre mňa. Niečo, čo mi pomôže viac sa skoncentrovať. Pretože ako každý, aj ja mám svoje muchy a niekedy sa pričasto rozptyľujem, alebo sa mi do vecí nechce. A presne o tom je táto kniha. Učí nás ako sa pustiť do niečoho, čo už dlho odkladáme a ako týmto procesom prejsť s radosťou a pohodou. Taktiež ako dokončiť začaté.

 

Video, ktoré je veľmi potrebné si pozrieť ešte pred stiahnutím knihy.

 

Aj keď je tento článok zameraný na audio knihu

>>> najprv urobíte oveľa lepšie, keď si pozriete toto video.

 

Pozrite si ho dokonca a budete presne vedieť o čom bude audio kniha.

 

 

Máte pozreté? Čo na to hovoríte? Aké máte pocity?

 

Teraz prišiel čas stiahnuť si Vašu audio knihu. Ešte v skratke, čo to tá audio kniha je? Pre tých z Vás, ktorí nevedia, jedná sa o nahovorenú knihu v zvukovej podobe. Takže po jej stiahnutí môžete relaxovať na gauči a počúvať ju. Môžete si ju napáliť na CD, či MP3 a počúvať ju v aute.

 

Predstavujem Vám výbornú audio knihu- Leo Babauta- STOP PROKRASTINACI!

 

 

Ako ju stiahnuť?

 

Skôr, než vám predložím odkaz na jej stiahnutie, keďže sa jedná o malý technický krok, /ktorý nemusí byť jasný pre každého/, napíšem vám postup ako ju stiahnuť a rozbaliť.

 

Po kliknutí na odkaz, /je priložený na konci článku/ treba opísať bezpečnostný kód, ktorý je na obrázku. Jedná sa o štyri písmená. Písmená opíšete a kliknete na stiahnuť. Nie je dôležité, či máte, alebo nemáte kredit na stiahnutie. Len opíšte kód a dajte stiahnuť. Stiahnutie súboru je rýchle, no závisí od rýchlosti Vášho internetu. Po stiahnutí je potrebné súbor rozbaliť, keďže je zabalený. Najlepší program, ktorý na to používam je WinRAR.

 

Urobíte to tak, že na stiahnutý súbor kliknete pravým tlačidlom myši a nájdete voľbu- Rozbaliť do priečinka- Leo babauta- Stop prokrastinaci. Celý súbor sa Vám okamžite rozbalí. Rozbalený súbor otvorte a prehrajte ho.

 

Tento postup platí len v prípade, že máte nainštalovaný program WinRAR. Ak ho nemáte, môžete si ho stiahnuť tu. Je maximálne jednoduchý.

 

Upozornenie- Po stiahnutí súboru ho ešte skontrolujte cez Váš antivírusový program. Súbor je môj, sám som ho na stránku nahral a je čistý, no ja si každý súbor, ktorý stiahnem z internetu radšej kontrolujem.

 

Takže sťahujte a počúvajte. Veľmi dobrá kniha, ktorú určite oceníte.

 

>>> STIAHNUŤ AUDIO KNIHU-  "STOP PROKRASTINACI" od LEA BABAUTY

 

Dajte mi vedieť, ako sa Vám páčila. Som zvedavý.

 

KAM ĎALEJ? - PREČÍTAJTE SI AJ...