Lož o mlieku- dokument

25.02.2014 12:52

Keď som na mojej starej web stránke zverejnil článok Stop mlieku, bol z toho pomerne veľký rozruch. Článok bol uverejnený aj na jednom českom serveri o zdraví a zdravých potravinách. V komentároch si vyslúžil pomerne silné negatívne reakcie na článok i na moju osobu a množstvo prekvapenia z toho ako niekto môže písať o mlieku, že je škodlivé, keď je to potravina stará tisíce rokov. Článok som však rád zverejnil aj na tejto novej stránke a máte možnosť si ho prečítať cez odkaz uvedený nižšie.

 

Ďakujem jednému pánovi, ktorého meno mi žiaľ vypadlo, že ma upozornil na tento dokument – Lož o mlieku. Bol vysielaný v TV, no som rád, že sa dostal už aj na internet. Myslím, že na túto stránku patrí, pretože jeho hodnota je značná.

 

Ešte k mlieku. Značným obmedzením, alebo aj úplným vylúčením mliečnych výrobkov si môžeme podstatne zlepšiť imunitu a celkové telesné i psychické zdravie. Ide o to, uvedomiť si, čo skutočne potrebujeme a čo je nám umelo predkladané ako „potreba“... Tento film tiež ukazuje využívanie a degradovanie zvierat pre komerčné účely bez akéhokoľvek citu a vďačnosti k nim.  Žiaľ, to sa netýka len kráv, ale všetkých zvierat chovaných masovo na podobné účely...

 

Vaše prípadné komentáre k tomuto videu i článku, môžete vkladať do  Diskusného fóra , ktoré je na úvodnej stránke.

 

Pozrite si aj: