David Deida- Cesta pravého muža

30.10.2013 18:23

Dnes Vám predstavujem možno prelomovú knihu od Davida Deidy- Cesta pravého muža. Cesta pravého muža, David deida, Kniha,
 

Ako penalta vo futbale...

 

Kniha je písaná ako penalta vo futbale. Je presná, priama, bez zbytočných okrášlení. Niet sa kam uhnúť... Stavia pred muža zrkadlo z rôznych pohľadov a inšpiratívne provokuje. No nakoniec je to dobrá diagnostika práve toho, že na sebe treba niečo meniť.  Dielo ide priamo na vec, bez omáčok a čerešničiek.

 

Ponúka stručný a jasný vhľad do tematiky v mnohých okruhoch. Je rozdelená do ôsmych častí a v každej z nich je niekoľko kapitol venujúcich sa danej téme. Obsahuje predhovory- Jana Bílého, Richarda Vojíka a Denisy Palečkovej. Nasleduje dlhý predhovor samotného autora. Na jej konci sú rôzne kontakty na mužské kruhy a webové stránky venujúce sa obnove muža. Pre čiastočné uvedenie do textu vypíšem aspoň názvy jej častí.

  • Cesta muža
  • Ako zaobchádzať so ženami
  • Práca s polaritou a energiou
  • Čo ženy naozaj chcú
  • Vaša temná stránka
  • Ženská príťažlivosť
  • Telesné cvičenia
  • Intímna joga pre mužov a ženy

 

Niektoré kapitoly sú veľmi krátke, no slová, ktoré autor vyberá, sedia úplne presne. Predstavuje akýsi vhľad a nadhľad do mužskej duše, kde David veľmi dobre pozná a vníma aj ženskú stránku. Text má vnímavý a citlivý filozofický nádych a je cítiť, že autor je zrelý muž s veľkým množstvom skúseností. No kniha je jednoznačne veľmi praktická a taktická... Na jednoduchých príkladoch ukazuje ako sa veci naozaj majú a ako ich možno zmeniť.

 

Mnoho situácií, ktoré tu opisuje- každý muž zažíva buď sám so sebou, alebo so svojou partnerkou. Plne odporúčam všetkým mužom, ktorí chcú na sebe pracovať a neuspokoja sa len s tým, čo je.  Tým, ktorí sa chcú aktívne podieľať na svojom živote, brúsiť si hrany a tvarovať sa. Tým, ktorí sa neboja pýtať sami seba...

 

A tiež aj ženám, pretože je to pre ne užitočný návod na cestu do mužskej duše. Dovolím si povedať, že ak dáme slovám z knihy voľnosť a priestor aj v našom praktickom živote- veľmi rýchlo sa začne meniť, liečiť. Na viacero vecí sa budeme pozerať novým pohľadom. Dielo zoženiete ľahko na internete, alebo v kníhkupectvách.

 

Kde si môžete Cestu pravého muža kúpiť?

 Ako AUDIOKNIHU >>> Vypočujte si ukážku a kliknite na ľavú časť bannera.

 



Ako KLASICKÚ KNIHU >>>


 

Pozrite si aj: