Cirkulačné dýchanie a psychocysty.

26.10.2013 12:20

 Jeden z článkov zverejnený v mesačníku Vitalita. S aplikovaním tejto metódy som mal veľmi dobré skúsenosti.

Zoznámil som sa sňou už pri viac krát spomínanej knihe Dokonalá Očista Těla od G.P. Malachova.

 

Očista. Starobylý liečebný prostriedok. Známe je čistenie tela hladovkou, pôstmi, slanou vodou. Ale čo očista vedomia? Prečo a od čoho?  Nechajte sa prekvapiť...

 

Všetky energie prúdiace vôkol človeka, sa dajú zhrnúť pod jednotný pojem-Pole vedomia. Sme energetické bytosti, len väčšina z nás to nevie. Môžu na nás parazitovať jedinci z iných sfér, odsávať nám energiu i privolať choroby či smrť. V našom myslení sme i napriek civilizačnému pokroku veľmi obmedzení. Tak ako si nedokážeme predstaviť nekonečnosť vesmíru, rovnako nevieme posúdiť naše energetické vzťahy v nás i okolo nás. Do tejto predstavy patrí i Pole vedomia, do ktorého si ukladáme všetok myšlienkový a energetický chaos. Akási schránka, ktorá ak je čistá, telo pracuje bez problémov, no ak sa naplní množstvom zbytočností, ovplyvní to do  negatívnej miery celý organizmus. Tento odpad nazývame psychocystou.

 

Vznik psychocysty.

Ak sa silne preľaknete, alebo pocítite hnev, urážku, skrátka akýkoľvek negatívny a silný pocit, prudko stúpne energia v tele. Preto býva nahnevaný človek  pri hádke búrlivý a nebezpečný, zvyšuje sa mu hlas. Negatívna energia takto vzniknutá sa uloží do Pola vedomia. Problémom je, že kmitočet psychocysty je vyšší ako energia Vášho Pola vedomia. Z neho potom vplýva na telo. Rozmiestnenie psychocýst je variabilné. Môžu sa nachádzať všade. Na miestach výskytu sa bunky chovajú inak. Nemajú správny metabolizmus, alebo nekomunikujú s inými zdravými a môžu sa zmeniť na rakovinotvorné.Na pokožke sa to prejaví vyrážkami, vráskami, rankami, zápalmi. Ak psychocystu odstránime, miesto sa vyčistí. 

 

cirkulačné dýchanie,

Podstatou celého systému je priblížiť sa k psychocyste tak, aby sama zmizla. To znamená zvýšiť energiu Pola vedomia na jej úroveň.

 

Aby ste tomu správne porozumeli, uvediem príklad.

Predstavte si štvorec a v ňom samé bodky. Ten bude predstavovať Pole vedomia. Do štvorca umiestnim krúžok s čiarkami, to je psychocysta. Práve ten krúžok s čiarkami je odlišný od bodiek vo štvorci a pretože psychocysta má vyšší kmitočet ako Pole vedomia, pracuje na úplne inej, vyššej frekvencii. V Poli vedomia môže byť mnoho takýchto cýst, či kazov, ktoré na nás parazitujú, a ani o tom nevieme. Človek, ktorý k sebe pripustí stres, hnev, nervozitu, podráždenosť, priberá do seba veľa tohto odpadu. Poďme sa teraz lepšie pozrieť na funkciu cirkulačného dýchania a sledovať jeho silu.

 

Cirkulačné dýchanie a jeho priority.

Dych mal oddávna svoju dôležitú úlohu. Väčšinou sa mu prisudzuje  zachovanie života. Správne dýchanie však i očisťuje,  dodáva energiu, lieči. Nesprávne degraduje. Podstatou je, že cirkulačným dýchaním  sa zvýši celková energia Vášho Pola vedomia a priblížite sa tak ku kazom v jeho vnútri. Ak sa energia Pola vedomia vyrovná energii psychocysty - zmizne. Človek, ktorý takto dýcha, si ovplyvňuje  a upevňuje celý vegetatívny nervový systém. V tele začne stúpať hladina oxidu uhličitého, následkom čoho   sa   začnete potiť. Dochádza k zastaveniu choroboplodných a zápalových procesov, pretože organizmus začne pracovať na rýchlejšej frekvencii.V krvi sa zvyšuje počet červených krviniek, stúpa hladina cukru a hormónov. Toto sú iba sprievodné javy. Hlavný význam je deštrukcia psychocýst.

 

Poloha pri dýchaní.

Ľahnite si na chrbát, pod hlavu nič nedávajte. Zatvorte oči. Roztiahnite trochu nohy a ruky ako pri meditácii. Ruky majte dlaňami nahor.Pri tejto polohe sa Vám otvára hrudník a uľahčí Vám to celý proces.Pri dýchaní sa celé telo silne pohybuje, tak  nemajte okolo seba nič, do čoho by ste sa mohli udrieť, alebo inak zraniť. Pamätajte, že vstúpite do svojho Pola vedomia, stretnete sa s psychocystami, ktoré vznikali už za Vášho detstva a budete im čeliť. Je to boj. Môžete začať dýchať. Pozrime sa ako na to.

 

Ako dýchať?

Cirkulačné dýchanie je rytmicky zabezpečované výdychom a nádychom bez akejkoľvek pauzy. Jeho frekvencia je 60/80 výdychov a nádychov za minútu. To znamená, že dýchate rýchlo a dýchate nosom. Opakujem dýchajte iba nosom. Do pľúc sa  tak dostáva minimum vzduchu, takmer všetok sa pohybuje v nosohltane. A práve v nose sú silné energetické zakončenia, ktoré významne ovplyvňujú celý organizmus. Nádych musí byť aktívny a výdych pasívny. Nádych aktívny preto, že týmto spôsobom dýchania dochádza k silnému zvýšeniu energetickej úrovne v Poli vedomia i v organizme a tento stav musí niekto udržiavať. Do hry tu vstupuje mozgová kôra, ktorá vegetatívne riadi Vaše dýchanie, následkom čoho u nej časom prichádza k útlmu a vyústení do hypnotických a exaktických stavov. A práve aktívny nádych umožňuje mať všetko plne pod kontrolou a ovládať si aj vedome spôsob dýchania. Na začiatku môžete cítiť bolesť, trhnutie, alebo i nutkanie sa poškrabať. Neškrabte sa. Všetky tieto veci signalizujú, že psychocysta je zaktivovaná. Dôležité je veriť si. Pristupovať k terapii svedomito a spoliehať sa na ňu a seba.

 

Ak počas dýchania príde akýkoľvek negatívny pocit, snažte sa ho prijať s pokorou a s vďakou ho premeniť na pozitívny. Psychocysty môžu v tele meniť miesto uloženia, pohybovať sa vo Vás, budete to cítiť ako trenie, šteklenie, či bolesť. Dôležité je, že musíte stále dýchať bez prestávky. Pokiaľ sa bude jednať o silný kaz, prejaví sa vždy bolesťou, najmä v oblasti hrudníka.  Ak sa Vám bude dýchať ťažko, môžete meniť rýchlosť, intenzitu aj smer dýchania. Skúste dýchať do brucha, či do hornej alebo spodnej časti pľúc. Ak psychocysta odíde, zmizne i bolesť. Po určitom čase príde extáza. Znamená hromadné uvoľňovanie kazov vo vašom Poli vedomia a prejaví sa rôznymi spôsobmi. Môžete sa triasť ako v záchvate, hádzať sebou, kopať nohami, svaly tváre budú tak uvolnené, že budete cítiť náraz kútikov pier o líca... Cirkulačné dýchanie je i o tomto. Uvolňujú sa v ňom svaly a aktivizuje sa celé telo. Po extáze sa dá všetko samo do poriadku. Nič nerobte nasilu. Nemôžete si povedať - dosť, už končím. Vaše vedomie to urobí za Vás. Po ukončení zostaňte ležať so zatvorenými očami a oddychujte. Aj keď telo spotrebovalo časť vlastnej energie, budete sa cítiť lepšie, ľahšie a s jasnou mysľou. Človek má v sebe toľko psychocýst, že na ich zbavenie by potreboval takto denne dýchať aj dva roky.

 

cirkulačné dýchanie

Moja skúsenosť s týmto dýchaním.

Možno Vás budú zaujímať  moje vlastné postrehy, prípadne si ich môžete porovnávať s Vašimi. Na začiatku dýchania ma prudko rozbolelo v celej hrudi, silný zvieravý pocit, začali sa mi silno potiť dlane a chodidlá. Sám sa mi začal dvíhať a padať hrudník a dostal som sa do silného kŕču. Telo sa mi skrúcalo do strán a trochu som spomalil dýchanie. Bolesť v hrudníku sa zväčšila a vtedy som začal klásť väčší dôraz na nádych. Začalo mi hádzať nohami a ľavou rukou. Hrudník zakrátko poľavil a ja som vedel, že kaz odchádza. Vynoril sa mi posledný negatívny pocit z minulých dní, telo sa stále zvíjalo do strán, bolesť ustúpila. Následne prišla extáza. Vtedy cítite, ako sa dostávate do hypnotického stavu a na chvíľu nič nevnímate. Neviete o sebe. To sa stalo i mne. Cítil som to ako silné pohyby tela zo strany na stranu, vlastné dýchanie som už nepočul. Videl som veľa svetla i nejaké bytosti blízko mňa. Pokoril som sa pred sebou i pred nimi a prijal som všetko. Proces sa skončil. Telo sa ustálilo, prestal som sa triasť, ešte som chvíľu len tak ležal na posteli so zatvorenými očami. Následne som vstal ako po dobrom a výdatnom spánku.

 

Taká malá rada.

Práve psychocysty sú zodpovedné za väčšinu našich chorôb. Ak sa rozhodnete pre toto dýchanie, prijmite ho. Nebojte sa ho a verte mu. Počas jeho trvania sa Vám vynorí mnoho nepríjemných vecí z Vášho života. Pripravte sa na to a verte svojim silám. Buďte odvážni a dôverujte si. Nepochybujte. Už pochybnosť vytvára psychocystu! Ešte jedna dôležitá rada - Aj keď zdravo žijete, stravujete sa, cvičíte, robíte očistné hladovky, pokiaľ však nezapojíte aj očistu Pola vedomia, nedosiahnete veľké výsledky. Pretože všetko so všetkým súvisí... Pevne Vám držím palce!

 

Pozrite si aj: